För dig som gärna ger dig ut i löpspåret

Många tycker att löpning är den perfekta träningsformen. Det ger bra fysisk aktivitet, du behöver inte mycket utrustning och det kan vara bra mental avkoppling att komma ut på en löptur. Allt du behöver är egentligen ett par bra skor och sedan är du redo att ge dig ut.

Kläder för löpning

Skorna är viktiga när du ska ut och springa, men även resten av kläderna. Du vill ha kläder som sitter bekvämt utan att glida runt eller skava. på CDON hittar du kläder som är anpassade för löpning.

Något som också är viktigt med kläderna är att de är anpassade efter vädret. På vintern bör du tänka lager på lager principen. Under sommaren är det viktigt med kläder som inte gör dig överhettad.

Prylar till löpningen

Även om du inte behöver någon särskild utrustning eller några prylar för att springa, kan det vara roligt. En löparklocka där du kan följa dina framsteg kan vara en bra motivation. Du kan även införskaffa en löparryggsäck med vattenförvaring om du planerar att springa längre sträckor.

Tjusningen med löpning är att du kan snöra på dig skorna var du än befinner dig och få till ett träningspass. Men också att du kan göra löpningen mer avancerad om du vill!