Må bättre genom massage

När du känner dig spänd i kroppen och livet stressar dig kan massage göra dig mer avslappnad. Massage kan även bidra till att lindra smärta i musklerna.

Vi stressar alltmer och är konstant omringade av olika stressfaktorer. Det finns flera sätt att få hjälp mot stressen och låta din kropp slappna av en stund. Motion hjälper många, så även bastubad eller ett varmt bad. Det är även bevisat att massage sänker stresshormonet kortisol i kroppen.

Genom att få massage kommer du att kunna koncentrera dig bättre på viktiga uppgifter på jobbet eller en tenta i skolan. Beröring och värme från en annan person är bevisligen ett effektivt sätt att frigöra oxytocin som har en positiv inverkan på kroppen. Du kan hitta en massör som kan hjälpa dig med dina spända muskler via Naprapatlandslaget.

Massage med friskvårdsbidrag

Idag är det många arbetsgivare som erbjuder sina arbetstagare friskvårdsbidrag. Med bidragen kan du besöka ett gym eller använda pengarna på andra träningsformer. Du kan även använda ditt bidrag för massage och annan friskvård.

Massage kan hjälpa dig och din kropp lika mycket som ett träningspass kan göra. Genom att använda bidraget på massage kan du få en avslappnande stund och känna hur endorfinet flödar i kroppen efteråt.