För dig som tränar cykel mycket

Det är ingen skillnad på vad det är för träningsgren, utrustningen är alltid viktig att ha i ett gott skick. Såklart gäller det också för dig som cyklar mycket.

Genom att ta hand om din cykel på bästa sätt kommer den förutom att löpa smidigare också hålla längre. Det är lätt att hitta det mesta du behöver genom att handla online. Här får du tag på delar till din cykel, kläder, skor och såklart också en ny cykel.

Cykling kan förlänga ditt liv

Du som redan cyklar har säkert insett alla de positiva effekter som cykling för med sig. Faktum är att du inte behöver cykla längre stunder för att de ska påverka ditt liv positivt. Elva minuter träning om dagen räcker för att förlänga ditt liv. Den allra bästa träningen är den som sker utomhus eftersom du får i dig extra mycket syre.

Du har säkert hört det många gånger men det räcker med att skippa bilen då du ska ta dig till arbetet. Hoppa istället på cykeln eller ta en promenad. Har du lång väg till jobbet kan du välja att motionera en stund före eller efter jobbet istället. För den med skral ekonomi underlättar det såklart att det är gratis att vistas utomhus.