Planera din nästkommande resa

Än så länge så kan vi inte ge oss ut och resa på grund av den rådande pandemin. Men vi vet att det kommer en dag då vi får ge oss iväg på vår efterlängtade solresa. För dig som regelbundet brukar åka iväg till varmare länder kan det kännas konstigt att inte få göra detta. Nu får vi acceptera att det är som det är och planera och drömma fram till den dagen vi kan boka våra biljetter.

Du kanske redan har klart för dig var du vill resa när det hela är över? Det kanske är en plats som du tidigare varit på och gärna vill komma tillbaka till. Vi har alla våra favoritplatser i världen och för dig som planerar för att få åka iväg så kan vi tipsa dig om att kolla in Rabattsök först innan du bestämmer dig var du bokar din resa. Genom rabattkod hos Ticket så kan du få upp till 2000 kronor i rabatt på vissa utvalda resmål. Detta kan vara något att tänka på när man väl får ge sig iväg för sin solsemester.

Även om vi sparat en del pengar genom att inte resa under ett års tid så kan det vara trevligt att kunna få en billigare resa än vad man planerat. Vi hoppas verkligen att pandemins snart ska vara över så att du och vi alla andra kan ge oss iväg på våra resor som vi så väl behöver.