Härlig sommarträning

Är du den som under vinterhalvåret brukar spela ishockey så kommer nu en tid då det är barmarksträning som gäller. Det gäller att hitta en härlig sommarträning som gör att du behåller din kondition och något som gör att du kan utvecklas som hockeyspelare.

Street Hockey

Om du har ett par bra inlines så kanske du och dina polare spela Street Hockey. Se till att hitta ett bra ställe där ni kan spela på och köp det som behövs för att kunna spela. Hos sticksonline.se så hittar ni den utrustning som krävs för Street Hockey. Det är en lättare skyddsutrustning än den som används på hockeyplan. Dock så kan det vara skönt att ha ett visst skydd då man spelar.

Beach Volley

Kanske inte har så mycket med hockey att göra men en mycket bra konditionsträning att spela Beach Volley. Det är också en trevlig sysselsättning på stranden tillsammans kompisarna. Här behövs det inte så mycket utrustning. Finns det ett nät uppsatt så är det en boll som behövs för att kunna spela. Skönt också att kunna springa ner till vattnet i pausvilan och svalka sig lite.

Löpning

För att hålla igång konditionen så är löpning något som passar utmärkt under sommaren. Se till att köpa ett par bar löpskor så kan du ge dig ut i löpspåret. Här krävs inte så mycket förberedelser eller utrustning. Se till att värma upp med lättare löpning innan du drar igång på allvar. Stretcha även efter din löpning så muskler och leder får sträckas ut ordentligt.