Ny look med fylligare frisyr

Drömmer du om en ny look med ett snyggt hårsvall eller en ny fylligare frisyr? Då är du inte ensam. Många vill gärna stajla håret, men det kan vara svårt om du är tunnhårig. Håravfall är mycket vanligt, framför allt hos män från tjugoårsåldern och uppåt. Kala fläckar och tunnhårighet kan dock drabba både män och kvinnor. Som tur är finns det smarta tips för att skaffa fylligare hår.

Smart styling för tunnhåriga

Tunnhårighet och håravfall kan beror på flera faktorer, bland annat stress, sjukdom och ärftligt håravfall. Hos män är det särskilt vanligt med ärftligt håravfall som vanligtvis börjar med en liten fläck som växer sig större med tiden. Som tur är finns det smarta och prisvärda lösningar som Fully hårfiber som döljer tunt hår på 30 sekunder. Ta en titt här om du vill veta mer om hur det går till.

Övriga behandlingar

Det är viktigt att ta reda på orsaken till håravfallet. I de flesta fall är det på grund av ärftlighet vilket är helt naturligt. Ibland kan det dock vara på grund av vissa sjukdomar och långvarig stress. Om du tror att ditt håravfall beror på någon av dessa anledningar kan det vara en god idé att uppsöka läkare för att behandla den bakomliggande orsaken till håravfallet.